INFRAESTRUCTURES HIDRÀULIQUES I MEDI AMBIENT

Pigra desenvolupa les seves activitats relacionades amb l’abastiment d’aigua, sanejament, plantes de tractament d’aigua potable, canals de regadiu i depuradores. Des de la redacció de projectes i annexos especialitzats, fins a la direcció d’obra i assistències tècniques.

Al camp de les petites centrals hidroelèctriques, Pigra ha arribat a un acord de col·laboració permanent amb l’empresa Hidroges, SA com a enginyeria de suport en tots els seus serveis.

Alguns dels nostres projectes:

Ampliació de l’EDAR de Lloret de Mar

Adreça d’Obra de l’ampliació de l’EDAR de Lloret de Mar.

Client: ACA

Recuperació ambiental

Recuperació ambiental de l’estany de Sils.

Client: ACA

Construcció de planta EDAR

Adreça d’Obra de la construcció de l’EDAR de Castellar de n’Hug.

Client: ACA

Certificació de preses i preses

Sota la nova regulació de seguretat de preses i embassaments de Catalunya, per a quina es requereix la inscripció de qualsevol presa o embassament al registre de seguretat de Catalunya, Pigra Engineering ofereix els seus serveis a clients privats per a la consultoria en enginyeria hidràulica. Nombrosos clients han confiat en els serveis de Pigra Engineering per a l’obtenció de certificats de preses i preses de qualsevol dimensió i característiques.

Client: Privats

Construcció de canal i canonada forçada

Construcció i manteniment del canal de Núria a la central hidroelèctrica de Freser. Disseny i direcció d’obra de la construcció de la nova canonada forçada.

Client: Hidroges